“Wat zijn concreet de
mogelijkheden?”

Persoonlijke invulling op maat

Hoe we het insteken, hangt volledig af van jouw persoonlijke wensen. Wellicht heb je zelf al een idee van wat je met mij wilt ondernemen. Maar ik vind het ook heel leuk om telkens weer een fijne activiteit te organiseren, om je mee te verrassen!

Gezelschap kunnen we ‘als vaste prik in de week’ afstemmen, of kan ook ‘incidenteel’ van aard zijn. Ter illustratie hieronder een aantal mogelijkheden van AandachtigGezelschap.

Hartverwarmend

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het samen bezoeken van het theater of een museum, samen een hapje eten, samen een spelletje spelen of puzzelen, samen borrelen, samen eropuit naar het strand, enzovoort.

Leidend bij de invulling van het moment zijn altijd jouw persoonlijke behoeften. Kijk voor meer mogelijkheden bij de Veelgestelde vragen.

helpende-hand-aandachtig-gezelschap

Helpende hand

Bij de organisatie van een mooi feest of afscheid kan ik je helpen, of ik organiseer een uitje speciaal voor jou op maat gemaakt. Maar we kunnen ook samen tuinieren, je kledingkast ordenen, een nieuwe … uitzoeken, samen klusjes oppakken waar je tegenop ziet, enzovoort. Zolang we maar samen lekker de handen uit de mouwen steken!

luisterend-oor-aandachtig-gezelschap

Luisterend oor

Bijvoorbeeld samen koffie drinken op het terras bij Bilders, samen kletsen / praten / filosoferen / wandelen, samen de tijd vergeten of samen een portie bitterballen bestellen. Maar ik kan je ook vergezellen bij een bezoekje aan de arts, want soms is het fijn als je niet alleen bent. Of gebruik me als klankbord, spiegel, meedenker, enzovoort!

Signalering

Oogje in ’t zeil

Wanneer kinderen niet om de hoek wonen, is het soms lastig te signaleren hoe het daadwerkelijk met vader of moeder gaat. In hoeverre lukt het nog om zelfstandig te leven, of is er wellicht meer zorg nodig? De ervaring leert dat dit niet altijd opgemerkt wordt. Dan is het fijn dat er frequent een vast vertrouwd gezicht is die dit opmerkt èn aan de bel trekt.