“Maar wie is Kitty?”

Kitty-in-gesprek

Kitty Berends

AandachtigGezelschap is Kitty Berends en Kitty Berends is aandachtig gezelschap. Kort gezegd bied ik ruimte, ruimte voor perspectief in alle veiligheid en vertrouwen. Bovendien, wat mij betreft is aandacht (je verbonden en gezien voelen) een eerste levensbehoefte!

Ik ben breed inzetbaar, optimistisch, en sta midden in het leven. Anders dan een vrijwilliger, ben ik een professional, mag je wat van mij verwachten en kun je op mij bouwen. Lees hier wat anderen van mij vinden.

Mijn dagdroom…

Mijn diepste wens is dat ik niet alleen als waardevol word ervaren tíjdens mijn gezelschap, maar juist ook erná. Dat mijn ‘klanten’ zich weer bezield voelen, ze weer een vuurtje voelen branden diep van binnen en steeds meer ZIN krijgen om de dag te plukken. Om dit te illustreren, stel je voor: mijn klant is een Hosta…

Deze Hosta is van nature sterk, want deze plant weet elk voorjaar uit de grond te komen en uit te groeien tot een prachtige plant. Dit kan hij/zij in principe op eigen kracht, maar ik wil dit proces van groei met liefde ondersteunen met mijn aandachtig gezelschap. Als die bladeren zich dan hebben ontvouwen, kan het weer dauwdruppeltjes opvangen, zijnde de lichtpuntjes in het leven. En soms, heel soms heb je er een prachtexemplaar tussen zitten, eentje die uit zichzelf licht lijkt te geven! Die dauwdruppels zijn als het ware bezield… Die weten het licht/de vreugde in zichzelf te zien en te delen met de buitenwereld.

Het is mijn diepste wens dat mijn klanten weer gaan stralen, net als die dauwdruppel. Niet omdat ik zo kom of net geweest ben, maar omdat zij na verloop van tijd ook de eigen vreugde weer meer voelen.

woordwolkkerdewolk-aandachtig-gesprek

Eerdere ervaring

In het verleden rondde ik onder andere opleidingen als eventmanager, hardlooptrainer, en wandelcoach af. Echter, de evenementenbranche bracht mij niet meer de voldoening. Mijn vuurtje ging uit en dat besef was voor mij de ommekeer. Ik ging voelen wat voor mij waardevol en van betekenis is en ben op zoek gegaan hoe ik anderen daarvan kan laten meegenieten: de geboorte van AandachtigGezelschap was daar!