Mogelijkheden

Hoe we het insteken, hangt volledig af van jouw persoonlijke wensen. Gezelschap kunnen we namelijk ‘incidenteel’ afstemmen, of kan ook ‘een vaste prik’ in de week zijn. Ter illustratie hieronder een aantal mogelijkheden van AandachtigGezelschap.

Luisterend oor

Bijvoorbeeld samen koffie drinken bij Bilders op gepaste afstand, samen wandelen/hardlopen/tennissen/fietsen, samen de tijd vergeten of samen een portie bitterballen bestellen. Maar ik kan je ook vergezellen bij een bezoekje aan de arts, want soms is het fijn als je niet alleen bent. Maar gebruik me ook als klankbord, spiegel, meedenker, enzovoort!

Helpende hand

Bij de organisatie van een mooi feest of afscheid kan ik je helpen, of ik organiseer een uitje speciaal voor jou op maat gemaakt. Maar we kunnen ook samen tuinieren, je kledingkast ordenen, een nieuwe … uitzoeken, samen klusjes oppakken waar je tegenop ziet, enzovoort. Zolang we maar samen lekker de handen uit de mouwen steken!

Vrolijke noot

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het samen bezoeken van het theater of een museum nu dat weer mag, samen een hapje eten, samen een spelletje spelen of puzzelen, samen borrelen, samen eropuit, enzovoort.

Leidend bij de invulling van het gezelschap zijn altijd jouw persoonlijke wensen. Kijk voor meer mogelijkheden bij de FAQ.

Persoonlijke wensen.
Wat een voorrecht!