Dit zeggen anderen…

Vaak merk ik hoe fijn en helend het kan zijn als iemand er voor je is, speciaal voor jou. Het voelt heel bijzonder om die gene te mogen zijn en op die manier het leven van de ander (een beetje) te verrijken. Deze verrijking blijkt ook uit de reacties, ook in de vorm van referenties die ik krijg.

Letitia met Kitty

Kinderen van Laetitia, 93 jaar

Lieve Kitty, Helma, Waldien, Combert, Hanneke en Laetitia willen je uit de grond van ons hart bedanken voor alles wat je voor mama hebt gedaan! Je bent voor haar een lief en trouw maatje geweest. Mama heeft het zelf ook als heel fijn ervaren. Op de foto’s ziet ze er altijd ontspannen en stralend uit!

Ze had het altijd over het meisje met de mooie donkere ogen. Jammer dat er zo abrubt een einde aan is gekomen. Wij zijn je enorm dankbaar!

Lieve groet van ons allen.

Gisela met Kitty

Kinderen van Gisela, 83 jaar

Onze Moeder was een trotse bewoner van een levensbestendige woning met alle voorzieningen in de buurt. Zij genoot na het verzorgen van manlief van haar rust en vrijheid. Ongemerkt werd zij geestelijk ouder en ondervond steeds meer moeilijkheden met haar zelfstandigheid, maar vooral met haar sociale leven. Immers, veel vrienden waren ook te oud of zelfs overleden. Als zoon en dochter waren wij bezorgd over deze situatie en hadden dit niet gelijk opgemerkt. Deze generatie van ouders “piept” namelijk niet over problemen.

Via een relatie werden wij gewezen op Kitty, die zich over mijn moeder ontfermde met veel geduld, zorgzaamheid en aandacht voor details. Daarnaast organiseerde Kitty op creatieve wijze leuke uitstapjes, als zoon en dochter genoten wij van de actiefoto’s met een brede glimlach van mijn moeder. Kitty hield ons regelmatig op de hoogte en kon door het begeleiden van mijn moeder waardevolle tips geven over haar gesteldheid. Hierdoor waren wij in staat om de juiste maatregelen voor de toekomst te treffen.

Toen mijn moeder ernstig ziek was, zal ik nooit vergeten hoe lief Kitty voor mijn moeder was en haar letterlijk over de bol aaide, alsof zij bij de familie hoorde. Wij ontvingen later complimenten van onze familie hoe wij voor onze moeder hebben gezorgd en dat is ook dankzij Kitty. Dank je wel!

Bram met Kitty

Bram, 31 jaar

“Kitty is een warm persoon die energie en ontspanning uitstraalt, een unieke eigenschap. Ze weet mij soms mijn ogen te laten openen met een doordachte rake opmerking zonder iets op te dringen. Het is fijn om in de omgeving te zijn van iemand die er voor je is en zich in je kan verplaatsen terwijl ik gewoon ontspannen mezelf ben.
Of je een maatje nodig hebt, iemand die meedenkt, eropuit wilt of je een keer minder vrolijk voelt, Kitty is iemand die ik je op dat moment zou gunnen om in je buurt te hebben.”

Therese

Therese, 59 jaar

Ik had last van een diepe faalangst die mij al vanaf mijn tijd aan het conservatorium in de weg zat en elke keer weer de kop op stak als ik van mezelf ‘moest’ presteren. Zo ook bij het tennissen. Als ik iets doe, wil ik het heel graag goed doen. Ergens diep van binnen zit blijkbaar een bewijsdrang die dan naar de oppervlakte komt, zodanig dat ik bij het tennissen in wedstrijdverband in een negatieve spiraal dreigde te verzanden.

En toen ontmoette ik Kitty. Kitty met AandachtigGezelschap. En precies zoals het op de website staat is Kitty een en al aandachtig gezelschap met pure interesse in de ander. De drive om de ander te helpen met wat dan ook. En zo kwamen we in gesprek. En heb ik haar gevraagd me te helpen bij het omgaan met mijn faalangst op de tennisbaan. En hoe ze het doet, doet ze het. Na vier gesprekken met een keer samen tennissen waarbij ik haar tips toepaste, was ik mijn faalangst in wedstrijdverband kwijt. Sterker nog, ik kan nu echt genieten van elke bal die geslagen wordt, in of uit. Ik word er niet meer boos van of gefrustreerd. Dat vind ik heel fijn! Mijn wens is, Kitty, dat je in 2021 bij meer mensen jouw waarde mag toevoegen.

Hans met Kitty

Hans, 57 jaar

In elke ontmoeting met Kitty geniet ik van haar natuurlijke wijsheid en haar wakkere, onderzoekende geest. In onze gesprekken legt ze een diepgang en opgewektheid aan de dag waar ik heel vrolijk van word. En tegelijkertijd schept zij een sfeer van rust, respect en ruimte, die mij uitnodigt te ontspannen en van de dag te genieten.